• geluidversterking op ons mobiele podium
  • zoveel ruimte op de ptp6
  • optreden van fanfares techniek verzorgd door hersch
  • koren kan hersch goed versterken en uitlichten


Licht en Geluid

Hersch, al meer dan 15 jaar partner in licht- en geluidsproducties, verzorgt het licht en geluid voor bands en artiesten. Ook bedrijfspresentaties en -evenementen, modeshows, popfestivals en dance party's zijn een onderdeel van onze activiteiten. 

Geluid

HerscH levert enkel professionele geluidsinstallaties. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende geluidsset, of  het nu een eenvoudig zelf te bedienen geluidsset is of een complete installatie voor een band inclusief professionele bediening, alles kan.  

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het huren van losse geluidsapparatuur. U kunt hierbij denken aan microfoons, dj-sets, mixers, geluidssets, monitors en meer. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Licht

Is het geluid bepalend voor het maken van een evenement of feest, dan mag het licht zonder enige twijfel worden omschreven als de finishing touch. 

Net als het geluid kan HerscH de verlichting afstemmen op de wensen van de opdrachtgever. Een uitgebalanceerd lichtplan zorgt voor de juiste stemming op het juiste moment.
Een eenvoudige lichtset kan al voldoende zijn maar er kan ook gekozen worden voor een complete lichtshow met bewegend licht.

HerscH heeft inmiddels veel ervaring met het juist uitlichten van beurspresentaties. U als standhouder zult merken dat het aantal bezoekers aan uw stand toeneemt als uw product of dienst in de juiste spotlights staat.

Voor vrijblijvende informatie kunt u gebruik maken van ons contactformulier.