• opbouw podium voor popfestival
  • opbouw layher podium voor pedro pico pop
  • overkapping over de weg, hersch vrachtwagen


Evenementenbouw zit in ons bloed

20 jaar geleden begonnen als lokale verhuurder van licht en geluid, maar de afgelopen jaren uitgegroeid tot specialist in het verhuren van podia en speciale steigerconstructies in Nederland, een belangrijke partner van organisatoren van zowel kleine feesten als van grote evenementen door heel Nederland.

Sallandse nuchterheid

Bij HerscH krijgen we de meest uiteenlopende verhuuropdrachten, waar wij altijd een passende oplossing hebben. Door de omvang en de platte structuur van de organisatie kunnen wij snel schakelen. Ook spelen hierin de korte lijnen en een goede communicatie een grote rol. Deze kenmerken zijn de grote kracht van onze veelzijdigheid. 

Een ander sterk kenmerk is de nuchtere Sallandse werkwijze. Een combinatie van hard maar ook veilig werken, afspraken nakomen en ons uiterst flexibel opstellen voor onze klanten. Samen met een goede prijs-kwaliteit verhouding maakt dit HerscH tot een betrouwbare partner voor elk evenement.

Laagdrempelig, maar zeer vakkundig

HerscH is een laagdrempelig maar professioneel bedrijf dat u graag helpt  wanneer u licht, geluid of podia nodig heeft voor uw evenement. Op onze site vindt u al onze producten en diensten die wij op maat kunnen leveren. Mocht u vragen hebben kunt u geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.