• layher bouwpodium met 6 torens


Onze podium systemen:

Layher podia; Voor kleine en grote binnen- en buitenevenementen

Het Layher Allround universele podium systeem wordt op evenementen gebruikt om allerlei denkbare constructies te creëren. Het is ontworpen voor een veelzijdige combinatie van podium en/of tribune met verschillende toegangsmogelijkheden. Dit voor zowel kleine en/of grote binnen- en buitenevenementen/activiteiten. 
Voor constructies op evenementen heeft Hersch een uitgebreid producten-range: podia, tribunes, luidsprekertorens, vip-decks, entreepoorten, decorconstructies, deejay-podiums, toegangsbruggen, reclameborden, video-walls, skihellingen, enz. Layher podia worden gemaakt met een speciale bovenbouw. Dit zijn vloersystemen waarmee voldaan wordt aan de internationale regelgeving.

Voordelen:

Zeer snel en zeer gemakkelijk te (de)monteren; Maximum aan flexibiliteit en veiligheid; Laag gewicht en klein transportvolume; Hoogste kwaliteitsnormen en duurzaam (gemaakt in Duitsland);  Layher heeft meer dan zestig jaar ervaring in steiger-productie en ruim twintig jaar ervaring in evenementen-ontwerpen.

Podia voor elke oppervlakte 

 Een zeer belangrijk voordeel van alle podia die met het Layher Event Systeem is gebouwd is de mogelijkheid om onregelmatigheden van de ondergrond optimaal te compenseren met maximum aan precisie en stabiliteit. Van een eenvoudige tribune tot een geheel overdekt podium, de grote verscheidenheid van het Layher produkt assortiment biedt een oplossing voor iedere situatie.

 

Prolyte StageDex: Snel en flexibel

Prolyte StageDex podiumdelen behoren tot de sterkste en meest veelzijdige systemen op de markt voor het bouwen van tijdelijke en demonteerbare podia.Het product is met en door langdurige praktijkervaring gemaakt. StageDex podiumdelen bieden een goede oplossing voor verschillende podia behoeften. Efficiënt en lichtgewicht maar toch met een hoog laadvermogen van 750 kg/m! StageDex podiumdelen zijn ideaal voor conferenties, prijsuitreikingen en tentoonstellingen tot banketten, productlanceringen en modeshows. Met StageDex podiumdelen kunt u fantastische structuren en op maat gemaakte platformen, entertainment podia of dans platforms te creëren. Het StageDex podiumdelen systeem is gebaseerd op een aluminium frame gemaakt van speciaal geëxtrudeerd profiel. Het multiplex top bord is geschroefd en gelijmd aan dit frame om lawaai en trillingen te verminderen en voorzien van een anti-slip laag. 

Groot assortiment

StageDex podiumdelen zijn bij Hersch verkrijgbaar in 2 bij 1 meter delen, maar ook 1 bij 1 meter en 0,5 bij 2 meter. 
De hoogte is variabel  van 0,2 tot 1,0 meter. Railing, trappen, afrok en vloertegels, maar ook speciale delen zoals cirkels en hoeken kunnen wij leveren!

 

Wij helpen uw evenement tot een succes te maken!

Bent u voor uw event op zoek naar een podium dat voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen? 

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie opvragen, of wilt u ons direct laten assisteren bij uw evenement? Neem dan via het contactformulier of per telefoon contact met ons op. Wij staan u graag te woord.