Podiumwagen in Ommen

Podiumwagen in Ommen huren

Bent u op zoek naar een professioneel mobiel podium, dat door een vakkundig bedrijf voor u wordt opgebouwd en afgebroken in Ommen? Neem dan contact op met HerscH. Wij hebben alles in huis als het gaat om diverse soorten podiumwagens, podia en alles wat daarbij komt kijken. Een podiumwagen biedt aantrekkelijke voordelen ten opzichte van een vast podium en kan ook voor u de oplossing zijn.

“Soms is er maar weinig ruimte beschikbaar voor een podiumwagen. Toch krijgen we het in de praktijk eigenlijk altijd voor elkaar een mobiel podium op iedere gewenste plek veilig en snel op te bouwen.”

Podiumwagen huren?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Wij adviseren u graag.

Aanbod podiumwagens verhuur

Bekijk de eigenschappen, afmetingen en specifieke accessoires van de verschillende podiumwagens.

Floor 6 x 4 m
Flexibele kap
Voor huldigingen, Sinterklaasintocht etc.
Floor 6 x 4,5 m
Standaard geluidswings
Perfect voor DJ’s en bandjes
Floor 8 x 6 m
Met geluidswings, trap en FOH-tent
Voor professionele bands
Floor 13,5 x 7 m
Hydraulisch verstelbaar podiumdak
Voor festivals

Wilt u een Podiumwagen huren voor uw evenement?

Voordelen podiumwagen huren bij HerscH

Wanneer u twijfelt tussen een vast podium en een podiumwagen, dan zijn er zeker een aantal voordelen wanneer u voor een mobiel podium kiest:

1

Korte opbouwtijd: als het moet, staat de podiumwagen in 30 minuten klaar.

2

Op nagenoeg iedere locatie en ondergrond te plaatsen.

3

Groot assortiment podiumwagens met verschillende afmetingen en hoogten

4

Veel extra accessoires, onder meer FOH-tenten, catwalks, wings of rolling risers.

5

Standaard geleverd met alle technische informatie voor vergunningen en ontruimingsplannen.

Waarom kiezen voor een podiumwagen?

Een podiumwagen levert gemak en bespaart tijd, zonder dat u inlevert op de uitstraling en mogelijkheden die u mag verwachten van een professioneel podium. Meer weten? Op onze website vindt u per podiumwagen alle specifieke eigenschappen, zoals afmetingen en accessoires. De meeste podiumwagens zijn op nagenoeg iedere ondergrond te plaatsen en hebben de solide, robuuste uitstraling die u zoekt. Weet u nog niet welk podium voor uw evenement het meest geschikt zou zijn? Dan geeft HerscH graag een heldere uitleg over de mogelijkheden.

Laat ons weten wat u zoekt

HerscH is de ideale partner bij evenementen als u zich geen zorgen wil maken over de setting van uw evenement. Wij leveren niet alleen de geschikte podia maar kunnen met professionele apparatuur ook zorgen voor de beste invulling van het geluid en licht.

Organiseert u een festival, concert, modeshow of een ander evenement waarbij u een podium nodig hebt? Neem contact op met HerscH en laat ons weten waar u naar op zoek bent, wij adviseren u graag!

Scroll naar boven