Layher podium constructies; het fundament van uw show

Layher constructies

Het podium is het fundament van uw show. Het liefst zet u het neer als ‘statement’ van het evenement. Maar wie vertaalt uw idee naar een succesvol podium in de praktijk? HerscH adviseert ontwerpt en bouwt maatwerk podia met layher podium elementen. We zetten de sfeer neer die u zoekt.

“Maatwerk layher podiumbouw is het allermooiste. Indrukwekkende aandachtrekkers bouwen, die ter plekke direct de sfeer van het festival of concert neerzetten, daar houden we van.”

Layher contructie nodig?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Wij adviseren u graag.

Haal het maximale uit uw layher podium

Van vormgeving en constructietekeningen tot en met alle technische berekeningen voor vergunningen, HerscH voert alles in eigen beheer uit. Zo zorgen we dat het podium de perfecte uitstraling heeft en de beleving geeft die u zoekt. Want alleen dan komen optredens, artiesten en evenement volledig tot hun recht.

PA-torens of catwalk nodig?

Staan er meerdere optredens geprogrammeerd? HerscH bouwt desgewenst een catwalk, monitorruimte, loadingdock en/of change-over ruimte aan het podium. Ook Layher torens voor licht- en geluidsinstallaties of LED-schermen naast het podium behoren tot de mogelijkheden.

VIP decks, FOH-overkappingen en delay torens

Bij grote evenementen bouwen we desgewenst een extra FOH-overkappingen of -toren. Ook kunnen we op het terrein speciale licht- en geluids- of signingtorens plaatsen. Komen er gasten die u een speciale plek op het terrein wilt aanbieden, dan is een VIP-deck een mooie optie. Volledig op maat, al dan niet overdekt, veilig en de perfecte plek voor uw special guests en sponsoren.

Zoekt u een podium voor een uniek evenement of optreden?

Voordelen van een layher podium van HerscH

1

100% veilig en stabiel

2

Tot 350kg/ m2 draagoppervlakte

3

Standaard met reling en valbeveiliging

4

Uitgebreide technische informatie en berekeningen

5

Uitgebreide mogelijkheden voor o.a. VIP-deck, FOH-toren, tribunes, wings, PA torens, en licht- en geluidsinstallaties

Scroll naar boven