Projectleider

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Projectleider

Fulltime 40 uur per week; voor een verhuurbedrijf

Wegens sterke groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Projectleider. Heb jij zin om ons jonge bedrijf te komen versterken en lijkt het je leuk om in een ambitieus en innovatief bedrijf te werken? Lees dan verder.

Hersch licht geluid en podia, gevestigd in Raalte, is een leverancier van tijdelijke constructies. Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. In onze verhuur vindt je naast (mobiele) podia ook audiovisuele producten.

Functieomschrijving:

Als projectleider ben je een “manusje van alles” bij ons. Klantencontact, offertes maken, technisch tekenen, zelfstandig op pad en aansturen van een team op locatie zijn je dagelijkse werkzaamheden.

Functie eisen:

 • Een technische achtergrond, liefst op MBO+ niveau
 • Nette werker;
 • Flexibel ten aanzien van het werkrooster, bereid om in het weekeinde te werken;
 • Goede communicatie vaardigheden;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Rijbewijs B, C-e is een pre;

Wat bieden wij?

Je werkt in een gezellige en bedrijvige omgeving die wordt gekenmerkt door een informele sfeer. Je werkt op de mooiste evenementen door heel Nederland. Daarnaast verdien je een prima salaris en zijn er opleidingsmogelijkheden. Wil jij deel uitmaken van ons team en ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Reageer dan door jouw CV met motivatie te sturen naar Tom@hersch.nl of per post naar Wechelerweg 14, 8102HK Raalte t.a.v. Tom Schottman of neem contact op via telefoonnummer 0572-362165.

Of solliciteer direct!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.

  Scroll naar boven